Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

News

Προς παράταση οι δηλώσεις για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά στους Δήμους άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος
 
 
Η προθεσμία που ληγει στις 30 Ιουνίου αναμένεται να παραταθεί από ένα μέχρι και τέσσερις μήνες πράγμα που θα εξαρτηθεί από την συνολική πορεία των δηλώσεων.
Ήδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», στην πλατφόρμα έχουν υποβληθεί πάνω από 450.000 δηλώσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε περισσότερα από 10,5 εκατομμύρια κρυμμένα τετραγωνικά.
 
Σημειώνεται οτι μετά τις διορθώσεις - βελτιώσεις που έγιναν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά τους βοηθητικούς χώρους των ακινήτων τους, όπως αποθήκες και πάρκινγκ σε πολυκατοικίες που ηλεκτροδοτούνται από κοινόχρηστο ρολόι, χωρίς φυσική παρουσία στους δήμους.
 
Συγκεκριμένα, δίνεται πλέον η δυνατότητα δήλωσης ηλεκτροδοτούμενων τ.μ. από κοινόχρηστο ρολόι.
 
Συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική δήλωση προστέθηκαν νέα πεδία όπου δηλώνεται ο αριθμός παροχής κοινόχρηστου ρολογιού τα τ.μ. ηλεκτροδοτούμενων βοηθητικών χώρων κοινόχρηστου ρολογιού, πεδίο στο οποίο δηλώνεται το Οικοδομικό Τετράγωνο και πεδίο που αφορά τον χαρακτηρισμό ενός ακινήτου εντός ή εκτός οικισμού.


Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!