Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

News

Ψηφιοποιούνται τα αρχεία των υποθηκοφυλακείων

Στα 309.876.742,76€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ανέρχεται ο διαγωνισμός του έργου της ψηφιοποίησης του κτηματολογίου.

 

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η ψηφιοποίηση του συνόλου των αρχείων του συστήματος Μεταγραφών και Υποθηκών καθώς και η υλοποίηση ηλεκτρονικών εφαρμογών και Συστήματος Διαχείρισης εγγράφων και Ψηφιακών Αρχείων στο οποίο διαμέσου διαδικτυακής πύλης θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι νόμιμα ενδιαφερόμενοι (πολίτες, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κ.ά).

Η ψηφιοποίηση περιλαμβάνει τόσο την σάρωση των στοιχείων του συστήματος Μεταγρφών και Υποθηκών όσο και την καταχώρηση βασικών στοιχείων τους σε εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ψηφιακών αρχείων, ώστε να δημιουργηθεί ένα επίσημο ψηφιακό αντίγραφο του συστήματος το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται εφεξής για να διενεργείται έρευνα στα στοιχεία του υποθηκοφυλακείου.

Στο έργο συμπεριλαμβάνεται τα αρχεία των 390 υποθηκοφυλακείων, που τηρούσαν το Σύστημα Μεταγραφών και Υποθηκών για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Το σύνολο των σελίδων που θα ψηφιοποιηθούν ανέρχεται περίπου σε 600.000 σελίδες. 

Η διάρκεια της Συµφωνίας Πλαισίου ορίζεται έως την εξάντληση του προϋπολογισµού της και κατά ανώτατο διάστηµα τα τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύµβασης. 

ΠΗΓΗ:E-RED (http://ered.gr/el/content/Psifiopoiountai_ta_archeia_ton_upothikofulakeion/)Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!