Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

News

Τα νέα γραφεία της Generali στην Λ. Συγγρού

Σε σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), σε βαθμίδα Gold τα νέα γραφεία της Generali

Όπως είχε γραψει το ered.gr στις αρχές του μήνα η εταιρεία ανακοίνωσε οτι προχώρησε στην αγορά γραφειακών χώρων συνολικής επιφάνειας 8000 τμ στο κτήριο που αναπτύσσει η PANTERRA (Dimand-Prodea) επί της Λ Συγγρού και Λαγουμιτζή. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021 αρχές του 2022 

Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ο σχεδιασμός των κτιριακών εγκαταστάσεων βασίστηκε στις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Ταυτόχρονα, εφαρμόζονται ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών και συστημάτων αυτοματισμού και εγκατάστασης ελέγχου απόδοσης των εγκαταστάσεων. Τα συστήματα που έχουν επιλεγεί είναι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επίσης, έχουν προβλεφθεί μεγάλοι ανοιχτοί χώροι πρασίνου με εντατική φύτευση και ανάπτυξη υψηλής βλάστησης, που συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευνοϊκού μικροκλίματος στη γύρω περιοχή, στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και μειώνει το φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του κτιριακού συγκροτήματος στοχεύουν στη διασφάλιση της υψηλής αισθητικής του, συνδυάζοντάς το με τις σύγχρονες απαιτήσεις ευελιξίας στη λειτουργική οργάνωση του κτιρίου και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας συνθηκών εργασίας.

Η Cushman & Wakefield Proprius εκπροσώπησαν την Generali για την απόκτηση των νέων γραφείων τους.

ΠΗΓΗ E-RED (http://ered.gr/el/lastnews/Ta_nea_grafeia_tis_Generali_stin_L_Suggrou/#.X5wNZm4zaUl)Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!