Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

Υπηρεσίες

 

Εκτιμήσεις ακινήτων - Εκτιμήσεις για ΔΛΠ
Παρέχουμε ολοκληρωμένες εκθέσεις εκτιμήσεων ακινήτων σε όλη την Ελλάδα βασιζόμενοι σε πραγματικά συγκριτικά στοιχεία της κτηματαγοράς και υπολογίζουμε την αγοραία αξία του ακινήτου χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες διεθνών κανονισμών. Διαθέτουμε επίσης εμπειρία σε εκτιμήσεις ακινήτων επιχειρήσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα(ΔΛΠ). Το μεγάλο σε πλήθος αρχείο μας, μας επιτρέπει να έχουμε άμεση και ταχύτατη ανταπόκριση σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Υπάρχουν προς παρουσίαση διάφοροι τύποι εκθέσεων εκτιμήσεων, πάντα μετά από προκαθορισμένο ραντεβού για κατ' ιδίαν ανάλυση. 

Πραγματογνωμοσύνες
Εκπονούμε πραγματογνωμοσύνες σε ακίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές από διάφορα φυσικά αίτια (πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές κλπ). Το γραφείο μας επίσης συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο πραγματογνωμόνων όλων των πρωτοβάθμιων & δευτεροβάθμιων Δικαστηρίων της Αττικής. Επίσης από το 2008 είμαστε μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Πραγματογνωμοσυνών του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για το οποίο εκπονούμε και πραγματογνωμοσύνες.

Μελέτες - κατασκευές ιδιωτικών έργων
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε μελέτη - κατασκευή ιδιωτικών έργων, είτε σε συνολική μορφή (παράδοση αποπερατωμένου κτίσματος) είτε κατά στάδιο (μελέτη - έκδοση οικοδομικής αδείας - επιβλεψη - κατασκευή).

Αποτυπώσεις - Τοπογραφήσεις
Εκπονούμε τοπογραφικά διαγράμματα οικοπεδικών εκτάσεων και αποτυπώνουμε κτιριακές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης συντάσσουμε προϋπολογισμούς εργασιών επισκευής, κατάλληλους για στεγαστικά δάνεια και άλλα & για άλλη χρήση.

Συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών
Εκπονούμε όλα τα σχετικά σχέδια (τοπογραφικά διαγράμματα, σχέδια κατόψεων, πίνακες ποσοστών συνιδιοκτησίας) τα οποία είναι απαραίτητα για τη σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών σε υφιστάμενα ή προς κατασκευή κτίρια.

Τεχνικές συμβουλές
Παρέχουμε παντός είδους τεχνικές συμβουλές για τεχνικά και πολεοδομικά θέματα, σε επαγγελματίες κατασκευαστές και ιδιώτες. 

Εκτιμήσεις Πλειστηριασμών (Π.Δ. 59/2016)
Η μεγάλη μας εκτιμητική εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να εκπονούμε εκτιμήσεις για διαδικασίες πλειστηριασμού (Π.Δ. 59/2016) σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οικονομοτεχνικές μελέτες επενδύσεων
Προτού υλοποιήσετε οποιοδήποτε επιχειρηματικό Project σε σχέση με εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, η μεγάλη μας εμπειρία στην κτηματαγορά θα σας βοηθήσει να οδηγηθείτε εκ του ασφαλούς στον πλέον πρόσφορο τρόπο επιτυχίας του επιχειρηματικού σας σχεδίου.

Συμβουλευτική Υπηρεσία
Έχουμε την δυνατότητα με μια απλή επίσκεψη στο γραφείο μας να σας παρέχουμε συμβουλές πάνω σε τεχνικά θέματα ή ακόμα και τον υπολογισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας με την βοήθεια της μεγάλης βάσης δεδομένων που διαθέτουμε για όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
στα τηλέφωνα 210 9884034, 210 9810748 από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα ή να μας στείλετε e-mail πατώντας εδώ ώστε να κανονίσουμε συνάντηση μαζί σας.

Χρέωση επίσκεψης : 60 € πλέον Φ.Π.Α. 24% ανά ώρα επίσκεψης με ελάχιστη χρέωση μιας ώρας.


Τακτοποίηση Αυθαιρέτων – Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου
Το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών με βάση τον Νόμο 4495/2017 πάντοτε με υπευθυνότητα, σωστή ενημέρωση και τιμές προσαρμοσμένες στην σημερινή οικονομική και κοινωνική ‘’νέα τάξη’’ πραγμάτων.

Επιπρόσθετα δημιουργούμε την Ηλεκτρονική Ταυτότητα του ακινήτου σας η οποία είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για οποιαδήποτε μεταβίβαση περιουσιακού σας στοιχείου. Για διευκρινήσεις ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μπορείτε να ζητήσετε να σας καλέσουμε από το σχετικό πεδίο στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας.
Σε συνεργασία με Ενεργειακό Επιθεωρητή παρέχουμε δυνατότητα στους πελάτες μας να αποκτήσουν ΑΜΕΣΑ Ενεργειακό Πιστοποιητικό για το ακίνητό τους.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!