Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

Βοήθεια & Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
Η διαδικασία της εντολής γίνεται ως εξής:
  • Αφού επιλέξετε το ακίνητο ή τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνετε την φόρμα με τα στοιχεία σας.
  • Ανάλογα με την επιλογή σας σχετικά με τον τρόπο πληρωμής θα σας εμφανισθεί σχετικό κείμενο με οδηγίες.
  • Τέλος μετά την εξόφληση προχωράμε στην σύνταξη της εκτίμησης και την αποστολή της μαζί με το σχετικό παραστατικό πληρωμής στη διεύθυνση που μας δηλώσατε. Παράλληλα η εκτίμηση θα σας αποσταλεί με e-mail.
  • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής εντός της Ελληνικής Επικράτειας η οποία θα γίνεται μέσω της εταιρείας διανομών ACS COURIER η οποιασδήποτε άλλης, επιβαρύνουν την NFD PROPERTY APPRAISERS. Εκτός Ελλάδας η αποστολή θα γίνεται με χρέωση του πελάτη.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα:
  • Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες
  • Νησιωτικοί προορισμοί: 1-3 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: 1-5 εργάσιμες


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η NFD PROPERTY-APPRAISERS δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του Ν.2472/1997. Η NFD PROPERTY-APPRAISERS δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.
Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας η NFD PROPERTY-APPRAISERS ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Συγκεκριμένα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο). Σε περίπτωση επιλογής τιμολόγιου ως παραστατικού είναι αναγκαία επίσης η επωνυμία του νομικού προσώπου, το Α.Φ.Μ και η Δ.Ο.Υ.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034 - 210 9810748
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!