Είσοδος Μέλους

Εγγραφή Νέου Μέλους

Ποιοί είμαστε

Η NFD Property Appraisers έχει ΔΙΠΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από τους 2 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο , το Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) από την Βρεττανία και την The European Group of Valuers Association ( TeGoVa) από τις Βρυξέλλες και είναι εγγεγραμμένη στο στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών. Από το 2009, ο ιδρυτής της Νίκος Διακοδημήτρης είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εκτιμητών (Σ.Ε.Κ.Ε ).

Η NFD ιδρύθηκε το έτος 1985 από το σημερινό ιδιοκτήτη Νίκο Φ. Διακοδημήτρη, Πολιτικό Μηχανικό, απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η αρχική της έδρα ήταν η πόλη του Πειραιά και κύριος τομέας δραστηριότητας η μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Από το 1994 ξεκίνησε παράλληλα η παροχή συμβουλών στον τομέα διαχείρισης ακινήτων, με βασικό μοχλό δραστηριότητας τις εκτιμήσεις και πραγματογνωμοσύνες σε πάσης φύσεως ακίνητα.

Από το 1997 η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία στον Άλιμο Αττικής. Οι συνεχώς διευρυνόμενες δραστηριότητες στο χώρο του Real Estate έχουν οδηγήσει σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικούς ομίλους, νομικά γραφεία, τραπεζικά ιδρύματα και άλλους επαγγελματίες του χώρου.
Υπάρχει μηχανογραφημένο αρχείο ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση γνώση της κτηματαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή, στοιχείο απαραίτητο για κάθε σοβαρή εταιρεία του κλάδου. 
Λεωφόρος Ποσειδώνος 21,
Άλιμος 174 55
210 9884034 - 210 9810748
210 9810748
Θέλετε να σας καλέσουμε;
Όνομα Επώνυμο
E-mail Τηλέφωνο
Ώρες επικοινωνίας από έως
* Όλα τα παραπάνω πεδία είναι
  υποχρεωτικά!